Mighty Media gaat stoppen!

Mighty Media gaat stoppen. Voor zover ik überhaupt nog actief was met Mighty Media.

Ik ben Mighty Media in 2005 gestart (toen nog onder de naam Plusje.com) naast mijn studie. Ik wilde het ontwikkelen van websites en de daarbij behorende zaken zoals hosting en zelfs e-mail aanbieden. Na mijn studie ben ik in dienstverband gaan werken en heb ik Mighty Media er altijd nog naast gedaan. Als is dat ‘er naast doen’ de laatste jaren eigenlijk geminimaliseerd tot zo goed als niks.

In de loop van de jaren zijn mijn interesses verschoven en vind ik de bijbehorende zaken niet meer interessant en vooral een ‘moetje’ in plaats van iets wat ik graag doe. Ook werk ik liever in een team waarin iedereen zijn/haar specialisme heeft in plaats van een soort one-man-band-developer te zijn die alles doet en daardoor nergens echt specialist in is.

Het is de bedoeling dat rond de zomer van 2018 alles afgehandeld is en Mighty Media ook op papier niet meer bestaat. Klanten worden hier nog persoonlijk van op de hoogte gesteld en eventueel ondersteund om hun zaken te verhuizen.

Ga ik dan helemaal niks meer doen met Mighty Media? In de huidige vorm zeker niet, nee. Ik werk full-time voor een prima werkgever (binnenkort wel een ander) wat me meer dan prima bevalt. Maar met Mighty Media stop ik volledig met hosting en alles wat daar bij hoort en doe ik ook geen betaald werk meer voor opdrachtgevers.

De naam Mighty Media blijft bestaan en zal ik vooral gebruiken om mijn huidige en nieuwe open source projectjes onder te publiceren (https://mightymedia.github.io/). En dit blog blijft waarschijnlijk ook wel bestaan.

 

Bas van den Wijngaard

Eindbaas (en enige baas) Mighty Media

 

Geef een reactie